Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la que se avecina (1365638) - Sa Pedrera F.C. (48411) » 398201282: T38/J2/VII

Liga 398201282 Información oficial sobre el partido 398201282 en Hattrick

13.10.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 2 / VII.563 (38599)

quini.F.C Alineación oficial del equipo 'quini.F.C' en el partido 0 - 2 Sa Pedrera F.C. Alineación oficial del equipo 'Sa Pedrera F.C.' en el partido
0 - 1 Goiznabar Zamarripa (47')
0 - 2 Aimar Iturrigaztelu (63')
quini.F.C Alineación oficial del equipo 'quini.F.C' en el partido 0 - 2 Sa Pedrera F.C. Alineación oficial del equipo 'Sa Pedrera F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
quini.F.C Alineación oficial del equipo 'quini.F.C' en el partido 2 - 0 Sa Pedrera F.C. Alineación oficial del equipo 'Sa Pedrera F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

quini.F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Antonio Baliña va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de quini.F.C se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Baliña! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Freddy Lorsch va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): quini.F.C va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Norberto Antunes en un 1 contra 1 amb el porter Santiago Báscones, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Antonio Baliña de quini.F.C va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 62, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Norberto Antunes no oblidarà el que li va passar durant el minut 78. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Sabin Bâtă va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 84 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sabin Bâtă de quini.F.C la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Antonio Arcones.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Gerardo López Mata de quini.F.C amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Era el minut 68 quan després d'una dura entrada, el jugador Rubén Serna Cortes de quini.F.C s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 76 (Lesión): El jugador de quini.F.C Aatto Metsämaa va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Sergio Ceta va entrar en el seu lloc.

Sa Pedrera F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Goiznabar Zamarripa va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): Aimar Iturrigaztelu va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Pedrera i marcant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Pedrera van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 42, però el xut de Aimar Iturrigaztelu des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, el Pedrera va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Carlos Robles Colón s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pedrera va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Lluís Ratera va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pedrera, l'equip va recuperar la pilota al minut 85 i va contraatacar. En Joanot Fornals va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Olindo Arteixo de Pedrera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 39 de partit, quan un jugador de Pedrera, en Carlos Robles Colón, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 56 (Tirita (médico)): Ismael Rafel va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.