Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

besalu fc (1367811) - Cegama (439449) » 398184380: T38/J8/VII

Liga 398184380 Información oficial sobre el partido 398184380 en Hattrick

24.11.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 8 / VII.288 (38324)

besalu fc Alineación oficial del equipo 'besalu fc' en el partido 0 - 0 cagarruta f.c. Alineación oficial del equipo 'cagarruta f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
besalu fc Alineación oficial del equipo 'besalu fc' en el partido 2 - 0 cagarruta f.c. Alineación oficial del equipo 'cagarruta f.c.' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

besalu fc

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tobias Ifrid va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Bertram Róbert quasi dona a bsl l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Bertram Róbert arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Roberto Pischedda va estar a punt d'acabar en gol al minut 44, però el porter visitant Tedd Villanueva va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 67 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 67 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Bertram Róbert va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Artem Khlopov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 224 Minuto 85 (Ocasión de penalti): bsl es va veure beneficiat per la polèmica al minut 85, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Bertram Róbert va relliscar al moment de fer el xut i el porter Tedd Villanueva no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julio César Arévalo.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Artem Khlopov va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de bsl es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Artem Khlopov estava fent un bon partit.

cagarruta f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de cagarruta van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alberto Donaire va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): cagarruta van sortir al contraatac al minut 43, però Vasil Nenkov va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el cagarruta sortien al contraatac. La falta llançada per Vasil Nenkov va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de cagarruta va anar a parar a la dreta de l'atac on en Didier Verhaaren, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Al minut 40 en Iancu Bogdan va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Didier Verhaaren, en lloc de córrer, relliscava.