Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ganjah team (1370571) - team peterman (309788) » 398162784: T38/J1/VI

Liga 398162784 Información oficial sobre el partido 398162784 en Hattrick

06.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / VI.967 (15285)

Legends Team Alineación oficial del equipo 'Legends Team' en el partido 1 - 1 team peterman Alineación oficial del equipo 'team peterman' en el partido
0 - 1 José Reinares (36')
Paul Menke (80') 1 - 1
Legends Team Alineación oficial del equipo 'Legends Team' en el partido 1 - 1 team peterman Alineación oficial del equipo 'team peterman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Legends Team Alineación oficial del equipo 'Legends Team' en el partido 4 - 0 team peterman Alineación oficial del equipo 'team peterman' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legends Team

Goles Goles

  • 110 Minuto 80 (Gol de falta): L'empat per part de Legends va arribar al minut 80 quan Paul Menke va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Diedrich Ziegeler va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Xavier Alcàcer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 224 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 26, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Paul Menke sempre els tira per la dreta i en Xavier Alcàcer, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Legends van sortir al contraatac al minut 33, però Vincenzo Picone va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Legends va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en 憲 (Ken) 安藤 (Ando) la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Manu Forsell va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Diedrich Ziegeler! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Legends va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan 憲 (Ken) 安藤 (Ando) va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Xavier Alcàcer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paco Inarra de Legends amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Legends va fer una substitució al minut 74. Christophe Egartner va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Paco Inarra.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 60 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Paul Menke probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Paco Inarra, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

team peterman

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): En José Reinares donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 36 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Gonzalo Lapeña quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de peterman a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ciprian Parfenie va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gonzalo Lapeña. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 270 Minuto 85 (Ocasión de falta): En José Reinares va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 85. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Semblava que Víctor Maña s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.