Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SCORPIONS CLASS (1457589) - Riaor FC (312655) » 398156869: T38/J6/VI

Liga 398156869 Información oficial sobre el partido 398156869 en Hattrick

10.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 6 / VI.861 (15179)

SCORPIONS CLASS Alineación oficial del equipo 'SCORPIONS CLASS' en el partido 2 - 1 Sapoto FC Alineación oficial del equipo 'Sapoto FC' en el partido
0 - 1 Carlos Castellroig (11')
Simon Matern (71') 1 - 1
Fabio Zanda (75') 2 - 1
SCORPIONS CLASS Alineación oficial del equipo 'SCORPIONS CLASS' en el partido 2 - 1 Sapoto FC Alineación oficial del equipo 'Sapoto FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SCORPIONS CLASS Alineación oficial del equipo 'SCORPIONS CLASS' en el partido 1 - 2 Sapoto FC Alineación oficial del equipo 'Sapoto FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 15,1 % 59,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SCORPIONS CLASS

Goles Goles

  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, SCORPIONS aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Simon Matern va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats van embogir quan en Fabio Zanda va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de SCORPIONS.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 26 minuts, en Marin Peychev no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Simon Matern va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SCORPIONS, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Matthieu Le Ny va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Luca Lestuzzi va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 208 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marin Peychev de SCORPIONS va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Luca Lestuzzi es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Damián Balboa va estar a punt d'empatar per a SCORPIONS quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Felipe Murciano va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Matthieu Le Ny de SCORPIONS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sapoto FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): Al minut 11 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Carlos Castellroig va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Paciano Gens. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Facundo Arpado al minut 39, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Sapoto quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Rafael Maura va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 31 (Lesión): Fernando Nervio no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ignacio Chaler.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Carlos Castellroig de Sapoto va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Albert Bancells va prendre el seu rol al minut 72.