Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Florida Sur (1418638) - ßadßoys Kluß (795311) » 398148916: T38/J6/VI

Liga 398148916 Información oficial sobre el partido 398148916 en Hattrick

10.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 6 / VI.719 (15037)

donato y diestéfano Alineación oficial del equipo 'donato y diestéfano' en el partido 1 - 3 ßadßoys Kluß Alineación oficial del equipo 'ßadßoys Kluß' en el partido
Gerd Colenbrander (21') 1 - 0
1 - 1 Luis Cirna (39')
1 - 2 Emilio Fernández Cueto (81')
1 - 3 Emilio Fernández Cueto (87')
donato y diestéfano Alineación oficial del equipo 'donato y diestéfano' en el partido 1 - 3 ßadßoys Kluß Alineación oficial del equipo 'ßadßoys Kluß' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
donato y diestéfano Alineación oficial del equipo 'donato y diestéfano' en el partido 0 - 3 ßadßoys Kluß Alineación oficial del equipo 'ßadßoys Kluß' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

donato y diestéfano

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gerd Colenbrander ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, diestéfano es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): El diestéfano va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 11, però en Bob Bagger Frandsen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El jugador local Przemysław Ellert per poc que no incrementa el marcador al minut 27. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Felipe Brihuega va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de diestéfano va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rafał Michniewicz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pierre Winterstein.

ßadßoys Kluß

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 39 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Luis Cirna.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 81, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Emilio Fernández Cueto es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Emilio Fernández Cueto de Badboys va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 87. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Oriol Quirant es va comportar com un juvenil al minut 39 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Carles Babra que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Uxiel Mondariz de Badboys es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Paulino Cotón va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.