Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Luarquesa C. F. (1417293) - Magic Cube (1436801) » 398141662: T38/J11/VI

Liga 398141662 Información oficial sobre el partido 398141662 en Hattrick

15.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 11 / VI.607 (14925)

La Luarquesa C. F. Alineación oficial del equipo 'La Luarquesa C. F.' en el partido 1 - 0 mohicanos Alineación oficial del equipo 'mohicanos' en el partido
Luis Ataz (40') 1 - 0
La Luarquesa C. F. Alineación oficial del equipo 'La Luarquesa C. F.' en el partido 1 - 0 mohicanos Alineación oficial del equipo 'mohicanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Luarquesa C. F. Alineación oficial del equipo 'La Luarquesa C. F.' en el partido 2 - 0 mohicanos Alineación oficial del equipo 'mohicanos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Luarquesa C. F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Luis Ataz va donar a Luarquesa un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Luarquesa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rubén Yáñez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 234 Minuto 44 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 44 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Filip Oskarsson estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 215 Minuto 55 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de David Zuazu quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Filip Oskarsson, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Al minut 75, Rubén Yáñez de Luarquesa es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en David Zuazu no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Enrique Ramos estava fent un bon partit.

mohicanos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): mohicanos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 35, però el xut de Ignacio Cunvas des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de mohicanos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 62 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Balbino Blanco, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 70 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Alberto Nievas va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Al minut 72, Gian Witzig de mohicanos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.