Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chicho F.C (310473) - Villar FC (310651) » 398133423: T38/J9/VI

Liga 398133423 Información oficial sobre el partido 398133423 en Hattrick

01.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 9 / VI.460 (14778)

CD Trankamozas Alineación oficial del equipo 'CD Trankamozas' en el partido 2 - 1 STAC, F.C. Alineación oficial del equipo 'STAC, F.C.' en el partido
Aaron Poch (13') 1 - 0
1 - 1 Viktor Jelić (78')
Jaime Vergas (81') 2 - 1
CD Trankamozas Alineación oficial del equipo 'CD Trankamozas' en el partido 2 - 1 STAC, F.C. Alineación oficial del equipo 'STAC, F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD Trankamozas Alineación oficial del equipo 'CD Trankamozas' en el partido 0 - 1 STAC, F.C. Alineación oficial del equipo 'STAC, F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Trankamozas

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Aaron Poch va donar a Mozeño un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Mozeño van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Jaime Vergas.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mozeño van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jaime Vergas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mozeño va anar a parar a la dreta de l'atac on en Eusebi Arsequell, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 66 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Patroclo Souteliño, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Mozeño van sortir al contraatac al minut 84, però Jaime Vergas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Adolfo Marichalar, en lloc de córrer, relliscava.

STAC, F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): STAC, va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jesús Ferrandell, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Viktor Jelić que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): STAC, va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Maico Haimbuchner va anar a parar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Moritz Zehetner va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Miguel Gorostorzu de STAC, va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristian Petre de STAC, va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.