Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaragoza Scorpions (802174) - El Salmorejo Mecánico (1578653) » 398107580: T38/J13/VI

Liga 398107580 Información oficial sobre el partido 398107580 en Hattrick

29.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / VI.34 (14352)

Zaragoza Scorpions Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Scorpions' en el partido 3 - 1 Salmorejo Alineación oficial del equipo 'Salmorejo' en el partido
Luis Alberto Donesteve (11') 1 - 0
José Fernández (21') 2 - 0
Xavi Devant (38') 3 - 0
3 - 1 Pavel Dobriţă (66')
Zaragoza Scorpions Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Scorpions' en el partido 3 - 1 Salmorejo Alineación oficial del equipo 'Salmorejo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zaragoza Scorpions Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Scorpions' en el partido 0 - 1 Salmorejo Alineación oficial del equipo 'Salmorejo' en el partido
Tiene bastante suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaragoza Scorpions

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): Scorpions sabia com jugar al contraatac, i al minut 11, Luis Alberto Donesteve va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): El Scorpions era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en José Fernández va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Xavi Devant va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 0 per a Scorpions.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Xavi Devant va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Rafael Araque haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Scorpions al minut 71.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Sergio Cruzat va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Miguel Millán.

Salmorejo

Goles Goles

  • 150 Minuto 66 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Pavel Dobriţă va reduir les distàncies per al Salmorejo amb un bon llançament de falta al minut 66. 3 a 1 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Cezar Tudorache quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Pavel Dobriţă quasi redueix la diferència al marcador al minut 33, però una gran estirada d'en Dennis Cedeño va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Eric Bäcker ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Salmorejo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Eric Bäcker va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Dennis Cedeño no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Eric Bäcker va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 76 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Eric Bäcker amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andreas Trennhaus.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Stephan Steets, jugador de Salmorejo, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 40. Seif El-Fuad, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.