Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bilbilis (121803) - petra united (1596033) » 398104661: T38/J10/V

Liga 398104661 Información oficial sobre el partido 398104661 en Hattrick

08.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 10 / V.256 (5771)

Bilbilis Alineación oficial del equipo 'Bilbilis' en el partido 2 - 0 petra united Alineación oficial del equipo 'petra united' en el partido
Jaime Rodríguez (51') 1 - 0
Manuel Luchoro (81') 2 - 0
Bilbilis Alineación oficial del equipo 'Bilbilis' en el partido 2 - 0 petra united Alineación oficial del equipo 'petra united' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bilbilis Alineación oficial del equipo 'Bilbilis' en el partido 2 - 0 petra united Alineación oficial del equipo 'petra united' en el partido
Tiene un resultado normal 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bilbilis

Goles Goles

  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jaime Rodríguez, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Bilbilis se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 51.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Manuel Luchoro va incrementar l'avantatge de Bilbilis amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Benet Guàrdia va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Andreas Førde va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 52 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Petiri Buruzuri que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Demetrio Aragunde, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel Luchoro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel Luchoro es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Era el minut 33 quan després d'una dura entrada, el jugador Fernando Ulloa de Bilbilis s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

petra united

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): united van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 36 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Antón Dueñas no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del united sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Kazimierz Pigłowski, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 65 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): united van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 84, però el xut de Philipp Wolfgang Uelzen des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Antón Dueñas s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.