Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hyrule Warriors CF (1456577) - Ulls de Gat Mesquer (1432176) » 398100011: T38/J9/V

Liga 398100011 Información oficial sobre el partido 398100011 en Hattrick

01.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 9 / V.173 (5686)

Tejas Verdes CF Alineación oficial del equipo 'Tejas Verdes CF' en el partido 0 - 1 Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido
0 - 1 Mathias Ranger (74')
Tejas Verdes CF Alineación oficial del equipo 'Tejas Verdes CF' en el partido 0 - 1 Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tejas Verdes CF Alineación oficial del equipo 'Tejas Verdes CF' en el partido 2 - 0 Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tejas Verdes CF

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Tadeusz Jałbrzykowski va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Verdes.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Verdes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Andrew Fairclough va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Johan Balle de Verdes es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Isidoro Urbina Arce no era cap impediment.

Ulls de Gat Mesquer

Goles Goles

  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Mesquer va ser finalitzada des de l'esquerra per Mathias Ranger al minut 74. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Mesquer va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Felipe Villamor va desviar el xut final de Svein Vikøren després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mesquer va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Samuel Vernerey, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Mesquer va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Flavio Lovino, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Vito Crosetti, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 63 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Flavio Lovino va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Felipe Villamor va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Flavio Lovino de Mesquer es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Adolfo Aguado Renedo no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.