Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ath Pucelista (1421905) - Marajas de San Telmo (774044) » 398098644: T38/J4/V

Liga 398098644 Información oficial sobre el partido 398098644 en Hattrick

27.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 4 / V.149 (5662)

Desterrados C.F Alineación oficial del equipo 'Desterrados C.F' en el partido 0 - 2 A.D. Rayo de Vallekas Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo de Vallekas' en el partido
0 - 1 Patricio Valiente (4')
0 - 2 Malo Jetino (77')
Desterrados C.F Alineación oficial del equipo 'Desterrados C.F' en el partido 0 - 2 A.D. Rayo de Vallekas Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo de Vallekas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Desterrados C.F Alineación oficial del equipo 'Desterrados C.F' en el partido 2 - 1 A.D. Rayo de Vallekas Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo de Vallekas' en el partido
Tiene mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,8 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desterrados C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Iker Sayavera de Desterrados va intentar batre la porteria rival al minut 18 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Desterrados, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Antonio José Fuenlabrada va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Desterrados va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Iker Sayavera, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Desterrados va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 87 que Joaquín Montiel no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Nuño Alvar.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valentí Guardiola de Desterrados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Desterrados es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Juan Bautista de Luelmo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alejandro Ucieda al camp.

A.D. Rayo de Vallekas

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 4, quan Patricio Valiente va posar els visitants Rayo per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Arkaitz Goenaga sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Malo Jetino que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 6 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Abel Bustingorri després de 6 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Raúl Urtiaga va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Christophe Gérard va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 50, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 86 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Christophe Gérard, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Malo Jetino de Rayo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39, Arkaitz Goenaga de Rayo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Era el minut 89 quan després d'una dura entrada, el jugador Malo Jetino de Rayo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.