Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SEVILLA Z (995090) - Hell sign (1433900) » 398089231: T38/J13/IV

Liga 398089231 Información oficial sobre el partido 398089231 en Hattrick

29.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / IV.60 (3483)

SEVILLA Z Alineación oficial del equipo 'SEVILLA Z' en el partido 1 - 3 s.d. fenomenos Alineación oficial del equipo 's.d. fenomenos' en el partido
0 - 1 Jose Pana Rimoldi (3')
0 - 2 Wolfram Brörmann (23')
Mieczysław Czuryło (50') 1 - 2
1 - 3 Patxi Portugal (60')
SEVILLA Z Alineación oficial del equipo 'SEVILLA Z' en el partido 1 - 3 s.d. fenomenos Alineación oficial del equipo 's.d. fenomenos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SEVILLA Z Alineación oficial del equipo 'SEVILLA Z' en el partido 3 - 1 s.d. fenomenos Alineación oficial del equipo 's.d. fenomenos' en el partido
Tiene mala suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SEVILLA Z

Goles Goles

  • 103 Minuto 50 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Mieczysław Czuryło va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Daniel Poppenbüttel va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Dolf Bartels va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): El SEVILLA va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Mieczysław Czuryło la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 13 minuts, en Sieciesław Pańków no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de SEVILLA, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ignacio Pozuelo va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Adrie Champion no s'ho podia creure.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Després de 57 minuts, Doc Saunders va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): SEVILLA enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Després de 64 minuts jugats, Adrie Champion es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Gianluca Losito.

s.d. fenomenos

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de fenomenos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jose Pana Rimoldi, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Wolfram Brörmann va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): Patxi Portugal va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, fenomenos, al minut 60. El marcador va canviar a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 30 (Ocasión de falta): Salvatore Melappioni va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Santiago Villatoro que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Wolfram Brörmann es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.