Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

soriaclub (775973) - Cnosos (308960) » 398087604: T38/J10/IV

Liga 398087604 Información oficial sobre el partido 398087604 en Hattrick

08.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 10 / IV.49 (3472)

soriaclub Alineación oficial del equipo 'soriaclub' en el partido 1 - 1 cnosos team Alineación oficial del equipo 'cnosos team' en el partido
0 - 1 Joaquín Ramírez (3')
Cristian Medina Cantalejo (65') 1 - 1
soriaclub Alineación oficial del equipo 'soriaclub' en el partido 1 - 1 cnosos team Alineación oficial del equipo 'cnosos team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
soriaclub Alineación oficial del equipo 'soriaclub' en el partido 0 - 2 cnosos team Alineación oficial del equipo 'cnosos team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

soriaclub

Goles Goles

  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Cristian Medina Cantalejo de soriaclub va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 52 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el soriaclub sortien al contraatac. La falta llançada per Andre Killinger va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del soriaclub sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Oriol Febrer, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

cnosos team

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): cnosos agafava avantatge al minut 3 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Joaquín Ramírez amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del cnosos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Joaquín Ramírez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, el cnosos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Simeó Montfulleda s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Adrià Florensà després de 47 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ralph Schweins va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Simeó Montfulleda es va quedar sol davant del porter, al minut 51. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): José Garcés de Garro quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ralph Schweins, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Jorge Geltru va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Eugenio Elgueza va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 67, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ralph Schweins va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Garcés de Garro.