Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Godlove (313543) - Rosario F. C (119480) » 398080925: T38/J14/II

Liga 398080925 Información oficial sobre el partido 398080925 en Hattrick

05.01.2013 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 14 / II.3 (3406)

Godlove Alineación oficial del equipo 'Godlove' en el partido 2 - 2 Biel F.C. Alineación oficial del equipo 'Biel F.C.' en el partido
0 - 1 Dardo Orlandi (35')
Peter Hultblom (41') 1 - 1
1 - 2 Víctor Ochotorena (47')
Joaquim Maria Ramis (52') 2 - 2
Godlove Alineación oficial del equipo 'Godlove' en el partido 2 - 2 Biel F.C. Alineación oficial del equipo 'Biel F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Godlove Alineación oficial del equipo 'Godlove' en el partido 3 - 1 Biel F.C. Alineación oficial del equipo 'Biel F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Godlove

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Giuseppe Toffolo va anar directament als peus de Peter Hultblom que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Joaquim Maria Ramis, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 es va veure una gran oportunitat per a Godlove per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ruimán García Sañudo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Godlove va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 58 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Joaquim Maria Ramis ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 80 per blocar una centrada d'en Josep Puig va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Godlove.

Biel F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Dardo Orlandi va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 35, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Biel, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 170 Minuto 47 (Gol de falta): Al minut 47, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Víctor Ochotorena posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 42, quan en Víctor Ochotorena va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Biel va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 44, quan Alexandre Arnaud va quedar-se sol davant el porter Rodrigo Manrique Rojas, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vladislav Pandža.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44 de partit, Vladislav Pandža de Biel va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Era el minut 43 quan després d'una dura entrada, el jugador Gonzalo Pineda de Biel s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.