Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

corral de almaguer (799966) - Borocity (772311) » 383367998: T37/J11/X

Liga 383367998 Información oficial sobre el partido 383367998 en Hattrick

25.08.2012 14:20:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 11 / X.2121 (170448)

corral de almaguer Alineación oficial del equipo 'corral de almaguer' en el partido 0 - 1 Impextron Alineación oficial del equipo 'Impextron' en el partido
0 - 1 Rafael Candamo de Tablas (41')
corral de almaguer Alineación oficial del equipo 'corral de almaguer' en el partido 0 - 1 Impextron Alineación oficial del equipo 'Impextron' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
corral de almaguer Alineación oficial del equipo 'corral de almaguer' en el partido 4 - 1 Impextron Alineación oficial del equipo 'Impextron' en el partido
Es un cenizo 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

corral de almaguer

Goles Goles

  • 109 Minuto 41 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Samuel Suárez va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Rafael Candamo de Tablas va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Carlos Verdejo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gotthard Heiß va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Víctor Camariñas va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant David Oliver va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Mathieu Pioche va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de almaguer se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Samuel Suárez hauria d'haver estat gol al minut 48 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Samuel Suárez va estar a punt d'empatar per a almaguer quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però David Oliver va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El almaguer va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Carlos Verdejo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Impextron

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): El Impextron va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Diego Álvarez Vázquez la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Álvarez Vázquez.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 29 (Evento clima: sol, OK técnico): En Manuel Vallino va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.