Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Irrus CPC (47849) - BorgesKras (801207) » 383301681: T37/J9/X

Liga 383301681 Información oficial sobre el partido 383301681 en Hattrick

11.08.2012 14:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 9 / X.937 (97020)

Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 2 - 2 F.C.Litoral Alineación oficial del equipo 'F.C.Litoral' en el partido
0 - 1 Iñaki Eza (6')
Hendrik Schindler (31') 1 - 1
Jesús Desllor (59') 2 - 1
2 - 2 Josuè Bordonau (82')
Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 2 - 2 F.C.Litoral Alineación oficial del equipo 'F.C.Litoral' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 4 - 1 F.C.Litoral Alineación oficial del equipo 'F.C.Litoral' en el partido
Tiene mala suerte 4.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irrus CPC

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 31 minuts, el tirador de faltes del Irrus va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Hendrik Schindler, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Passats 59 minuts, Jesús Desllor, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Irrus es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Irrus va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Hendrik Schindler va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Pràxedes Sambola va entorpir al marcador d'en Gabriel Durán per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Gabriel Durán va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Irrus.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Joaquim Castellsegué gairebé va marcar per a Irrus des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Irrus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gabriel Durán en un 1 contra 1 amb el porter Julián Triana, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Joel Llaquet de Irrus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C.Litoral

Goles Goles

  • 186 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de F.C.Litoral va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Iñaki Eza, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.
  • 164 Minuto 82 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Josuè Bordonau va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de F.C.Litoral, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Pier Federico Falvo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Olmedo Ayuso de F.C.Litoral es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): Pier Federico Falvo de F.C.Litoral va abandonar el terreny de joc després de 23 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Moisés Tirado va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Juan Cocote de F.C.Litoral va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Julián Triana va prendre el seu rol al minut 79.