Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Irrus CPC (47849) - Anache Utd. (1368503) » 383301651: T37/J2/X

Liga 383301651 Información oficial sobre el partido 383301651 en Hattrick

23.06.2012 14:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / X.937 (97020)

Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 1 - 3 Anache Utd. Alineación oficial del equipo 'Anache Utd.' en el partido
0 - 1 José Nuño (2')
0 - 2 Víctor Maure (8')
Reyes Moreno Díaz (40') 1 - 2
1 - 3 Víctor Maure (77')
Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 1 - 3 Anache Utd. Alineación oficial del equipo 'Anache Utd.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 1 - 2 Anache Utd. Alineación oficial del equipo 'Anache Utd.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,9 % 1,2 % 86,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irrus CPC

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Irrus va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Miguel Ángel Lavado, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Reyes Moreno Díaz que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 52 (Ocasión de contra de falta): El Irrus va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Jesús Pérez la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Passats 29 minuts de joc, en Ignacio Goenechea de Irrus va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Anache Utd.

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Liam Maris sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en José Nuño que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 182 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Víctor Maure va aprofitar un error defensiu al minut 8, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Anache.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Irrus. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Víctor Maure la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Anache es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Juan Carlos Requesens va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 7, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Pere Montornès quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ignacio Goenechea, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Benjamin Davigny després de 50 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ignacio Goenechea va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pere Montornès. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39, José Nuño de Anache es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.