Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Escuderia PPT (799196) - Irrus CPC (47849) » 383301648: T37/J1/X

Liga 383301648 Información oficial sobre el partido 383301648 en Hattrick

16.06.2012 14:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / X.937 (97020)

West Mambo United F.C Alineación oficial del equipo 'West Mambo United F.C' en el partido 2 - 2 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
Toño Carballo (6') 1 - 0
1 - 1 Miguel Ángel Lavado (27')
Honorio Bañobre (66') 2 - 1
2 - 2 Sinesio Cancio (85')
West Mambo United F.C Alineación oficial del equipo 'West Mambo United F.C' en el partido 2 - 2 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
West Mambo United F.C Alineación oficial del equipo 'West Mambo United F.C' en el partido 2 - 0 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

West Mambo United F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): United, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Toño Carballo per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 124 Minuto 66 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 66 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Honorio Bañobre llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): United va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jerónimo Garcés de Marcilla en un 1 contra 1 amb el porter Ignacio Goenechea, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gonzalo Almario de United va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jerónimo Garcés de Marcilla de United la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 55 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Gonzalo Almario, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Irrus CPC

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Irrus van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 27, quan Miguel Ángel Lavado va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 85 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Sinesio Cancio de Irrus marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Pablo Rodríguez Navas va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jerónimo Garcés de Marcilla haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Irrus al minut 33.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Miguel Ángel Lavado va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Irrus va estar a punt d'empatar al 84 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Andrés Coca que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Miguel Ángel Lavado ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Rodríguez Navas de Irrus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miquel Balmanya de Irrus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Pedro Ortiz el Mozo va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.