Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unió Esportiva Dracs Catalans (313477) - GRANADA FC _1 (435676) » 383223030: T37/J2/IX

Liga 383223030 Información oficial sobre el partido 383223030 en Hattrick

23.06.2012 15:45:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / IX.1581 (177076)

Real Lidkham f.c. Alineación oficial del equipo 'Real Lidkham f.c.' en el partido 1 - 1 Fora Corda FC Alineación oficial del equipo 'Fora Corda FC' en el partido
Dino Pol (21') 1 - 0
1 - 1 Francesco Maria Di Mambro (53')
Real Lidkham f.c. Alineación oficial del equipo 'Real Lidkham f.c.' en el partido 1 - 1 Fora Corda FC Alineación oficial del equipo 'Fora Corda FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Lidkham f.c. Alineación oficial del equipo 'Real Lidkham f.c.' en el partido 4 - 1 Fora Corda FC Alineación oficial del equipo 'Fora Corda FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Lidkham f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Dino Pol, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Lidkham se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 21.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Benedetto Briatico va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Gniewosz Jurowicz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Daniel Ramírez es va comportar com un juvenil al minut 11 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Yiorgos Grigoropoulos. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 88 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Czesław Felczak, que no va rendir al seu nivell habitual.

Fora Corda FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 53 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 53. L'anotador per Corda va ser Francesco Maria Di Mambro, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Corda va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Robert Ścieszka va desviar el xut final de Phoenix Frère després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 286 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 19, un contraatac del Corda no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Phoenix Frère perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Ismael Auseron va marcar al minut 73 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, un refús desafortunat de Robert Ścieszka, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hugo Groni no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 88 (Lesión (no subst.)): Quan en Jakub Bober es va retirar del terreny de joc al minut 88 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de Corda es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Ismael Auseron no li va importar gens ni mica.