Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TeToso y TePandemio (988941) - Eagle Town (486528) » 383186978: T37/J6/IX

Liga 383186978 Información oficial sobre el partido 383186978 en Hattrick

21.07.2012 15:40:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / IX.937 (61208)

Las Sardinillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Las Sardinillas C.F.' en el partido 1 - 1 lilones Alineación oficial del equipo 'lilones' en el partido
Nikolay Vysotskiy (35') 1 - 0
1 - 1 Josimar Couto Bueno (68')
Las Sardinillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Las Sardinillas C.F.' en el partido 1 - 1 lilones Alineación oficial del equipo 'lilones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Sardinillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Las Sardinillas C.F.' en el partido 1 - 1 lilones Alineación oficial del equipo 'lilones' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,7 % 5,9 % 73,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Sardinillas C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Sardinillas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 35 Nikolay Vysotskiy va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Stefan Freißmuth no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Edgardo Patiño estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

lilones

Goles Goles

  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 68. L'anotador per lilones va ser Josimar Couto Bueno, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Miikkael Rantasaari va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Grégory Van de Wiele quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, un refús desafortunat de Kornel van der Wetering, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Fernando Contenti no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del lilones que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Grégory Van de Wiele, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 86 (Ocasión de falta): El lilones va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 86 amb un llançament de falta perillós. En Grégory Van de Wiele però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, José Bastardas de lilones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Al minut 84 en Miikkael Rantasaari va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.