Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Moncofa (1598738) - Premier F.S. (1583542) » 383181583: T37/J2/IX

Liga 383181583 Información oficial sobre el partido 383181583 en Hattrick

23.06.2012 15:40:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / IX.841 (61112)

Ferry VCF Alineación oficial del equipo 'Ferry VCF' en el partido 0 - 5 U.D. FuerteOne Alineación oficial del equipo 'U.D. FuerteOne' en el partido
0 - 1 Ivo Nosek (9')
0 - 2 Miloš Binar (12')
0 - 3 Pedro Lanuza Entenza (31')
0 - 4 Per Gyllenling (36')
0 - 5 Per Gyllenling (73')
Ferry VCF Alineación oficial del equipo 'Ferry VCF' en el partido 0 - 5 U.D. FuerteOne Alineación oficial del equipo 'U.D. FuerteOne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ferry VCF Alineación oficial del equipo 'Ferry VCF' en el partido 3 - 1 U.D. FuerteOne Alineación oficial del equipo 'U.D. FuerteOne' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,6 % 10,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ferry VCF

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ramiro Martinho va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Ivan Morozov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Thommas Saks no s'ho podia creure.
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Alai Bizkaitxipi quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Ferry a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Rudolf Kawulok va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Baltasar Grifoll va disposar d'una bona oportunitat al minut 69, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Ezekiel Ibibarren va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 77 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

U.D. FuerteOne

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ivo Nosek que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a FuerteOne.
  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 12, Ivo Nosek va pentinar un córner cap al segon pal que Miloš Binar va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Pedro Lanuza Entenza de FuerteOne va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Per Gyllenling de FuerteOne va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Per Gyllenling, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Édouard Fessard. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Günter Kotsis de FuerteOne va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Günter Kotsis de FuerteOne va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".