Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Prat (30998) - Los Chetaos (1432057) » 383128575: T37/J8/VIII

Liga 383128575 Información oficial sobre el partido 383128575 en Hattrick

04.08.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 8 / VIII.1942 (179485)

U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido 0 - 2 Last Weekend Alineación oficial del equipo 'Last Weekend' en el partido
0 - 1 Vid Joja (10')
0 - 2 Sybrand Stuiver (34')
U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido 0 - 2 Last Weekend Alineación oficial del equipo 'Last Weekend' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido 1 - 0 Last Weekend Alineación oficial del equipo 'Last Weekend' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Prat

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 24 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Vincenzo Large va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): U.D. va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan José Bertrem va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Anselm Monsonís va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anselm Monsonís de U.D. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jędrzej Polechoński de U.D. es va guanyar la targeta groga merescudament.

Last Weekend

Goles Goles

  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Weekend va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Vid Joja aconseguint el 0 - 1.
  • 136 Minuto 34 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Ruben Lyubarets es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Sybrand Stuiver per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 34 passava a ser 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Weekend van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 19, però Yuval Gliksman va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Yury Shestakov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Weekend que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Weekend va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Yury Shestakov, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): Vid Joja de Weekend va abandonar el terreny de joc després de 60 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Avgustin Nenov va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 73 (Tirita): Al minut 73, Eldon Boellaard de Weekend es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.