Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

@-Barcelona-@ (794400) - angopal (995364) » 382994818: T37/J3/VII

Liga 382994818 Información oficial sobre el partido 382994818 en Hattrick

30.06.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 3 / VII.578 (38614)

Scarlett Johansson Alineación oficial del equipo 'Scarlett Johansson' en el partido 0 - 2 Barjolas Team Alineación oficial del equipo 'Barjolas Team' en el partido
0 - 1 Robert Castellarnau (53')
0 - 2 Sergi Merino Heredia (61')
Scarlett Johansson Alineación oficial del equipo 'Scarlett Johansson' en el partido 0 - 2 Barjolas Team Alineación oficial del equipo 'Barjolas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Scarlett Johansson Alineación oficial del equipo 'Scarlett Johansson' en el partido 0 - 4 Barjolas Team Alineación oficial del equipo 'Barjolas Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scarlett Johansson

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Johansson van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 9, però Alberto Benítez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Enric Morgadas va estar a punt de marcar al minut 58 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Alberto Benítez va disposar d'una bona oportunitat al minut 70, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 15 (Evento clima: sol, OK técnico): En Cedric Adriaensens va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Barjolas Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): El jugador de Barjolas Robert Castellarnau va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 53 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sergi Merino Heredia, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Barjolas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Carlos Chapartegui, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de David Newman que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Rodrigo Coval va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Adrián Urcola, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Robert Castellarnau no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Rodrigo Coval va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 47, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Adrián Urcola va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Santiago La Porta Garcia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Rodrigo Coval va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.