Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Resalaos (796317) - Los Tiburones Verdes (1339085) » 382963738: T37/J3/VII

Liga 382963738 Información oficial sobre el partido 382963738 en Hattrick

30.06.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 3 / VII.23 (38059)

Olímpico FC Alineación oficial del equipo 'Olímpico FC' en el partido 2 - 1 AD Los Gatos Alineación oficial del equipo 'AD Los Gatos' en el partido
Corneliu Niculai (9') 1 - 0
1 - 1 Federico Elguezabal (28')
Seran Ibarra (76') 2 - 1
Olímpico FC Alineación oficial del equipo 'Olímpico FC' en el partido 2 - 1 AD Los Gatos Alineación oficial del equipo 'AD Los Gatos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Olímpico FC Alineación oficial del equipo 'Olímpico FC' en el partido 2 - 0 AD Los Gatos Alineación oficial del equipo 'AD Los Gatos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olímpico FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Olímpico s'avançava al marcador al minut 9, després d'un rebot que va caçar en Corneliu Niculai per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 124 Minuto 76 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 76 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Seran Ibarra llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 33 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 33, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Seran Ibarra sempre els tira per la dreta i en Alejandro Garicaza, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Olímpico per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eugenio Cadonau, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Eugenio Cadonau es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 49 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alois Peter Dangels va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Eugen Negrei.

AD Los Gatos

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Federico Elguezabal per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Rodríguez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Wilbur Widders haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Gatos al minut 36.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Gatos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Javier Herruzo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Juan Rodríguez va entorpir al marcador d'en Juan Esteban Insurandiaga per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Gatos van sortir al contraatac amb encert al minut 78, però Julio Vagrande no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Herruzo de Gatos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.