Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

superferrol team (776071) - Celtic Hospitalet (49086) » 382959253: T37/J2/VI

Liga 382959253 Información oficial sobre el partido 382959253 en Hattrick

23.06.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / VI.967 (15285)

superferrol team Alineación oficial del equipo 'superferrol team' en el partido 2 - 1 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
Jasper Friedrich Pieptobak (15') 1 - 0
1 - 1 Juan Martín Rivas (26')
Emil Škvaril (48') 2 - 1
superferrol team Alineación oficial del equipo 'superferrol team' en el partido 2 - 1 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
superferrol team Alineación oficial del equipo 'superferrol team' en el partido 1 - 3 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,4 % 1,3 % 85,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

superferrol team

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip superferrol va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jasper Friedrich Pieptobak va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 48 gràcies a la jugada de Emil Škvaril, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 40 per blocar una centrada d'en Guaipeca Bello va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de superferrol.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): 何 (He) 福财 (Fucai) una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Paolo Grammatico va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Isaak Bartenstein.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emil Škvaril de superferrol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Celtic Hospitalet

Goles Goles

  • 162 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Juan Martín Rivas va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 26.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Hospi que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marco Tgetgel, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Ştefan Stoenescu al minut 53 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 29 (Tirita (médico)): Semblava que Ştefan Stoenescu s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 095 Minuto 56 (Lesión): Ştefan Stoenescu va sortir coix del terreny de joc, substituït per Giorgio Chiani. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Magnus Schwengerer maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.