Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tekto City (1333662) - Mojoyoyo's F.C. (1462570) » 382952509: T37/J10/VI

Liga 382952509 Información oficial sobre el partido 382952509 en Hattrick

18.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 10 / VI.846 (15164)

Tekto City Alineación oficial del equipo 'Tekto City' en el partido 1 - 2 Mojoyoyo's F.C. Alineación oficial del equipo 'Mojoyoyo's F.C.' en el partido
0 - 1 Santeri Henttu (26')
0 - 2 Arthuro van Herk (53')
Volkmar Schöllkrippen (79') 1 - 2
Tekto City Alineación oficial del equipo 'Tekto City' en el partido 1 - 2 Mojoyoyo's F.C. Alineación oficial del equipo 'Mojoyoyo's F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tekto City Alineación oficial del equipo 'Tekto City' en el partido 1 - 1 Mojoyoyo's F.C. Alineación oficial del equipo 'Mojoyoyo's F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,6 % 34,1 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tekto City

Goles Goles

  • 102 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Als 79 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Tekto va acabar amb la pilota als peus de Volkmar Schöllkrippen que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Volkmar Schöllkrippen del Tekto ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Volkmar Schöllkrippen va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 216 Minuto 72 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de 庞 (Pang) 兴烽 (Xingfeng) va ser clau en la jugada d'atac de Tekto al minut 72, quan ell mateix va fer una passada brutal a Maciej Łukasiuk, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Juan Alfonso Peón va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 86, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Juan Alfonso Peón de Tekto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Juan Alfonso Peón de Tekto per doble groga al minut 87.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Mariano Colanzi va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Tekto estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Mojoyoyo's F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 26, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Santeri Henttu es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Arthuro van Herk va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Michelangelo Ferrario quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mauro Oviedo Díaz al minut 34, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Mauro Oviedo Díaz, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Mauro Oviedo Díaz va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Santeri Henttu de Mojoyoyos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.