Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los pepis (800906) - Pifarrer F.C. (778860) » 382915237: T37/J3/VI

Liga 382915237 Información oficial sobre el partido 382915237 en Hattrick

30.06.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 3 / VI.181 (14499)

los pepis Alineación oficial del equipo 'los pepis' en el partido 3 - 1 Pifarrer F.C. Alineación oficial del equipo 'Pifarrer F.C.' en el partido
Luis Sisandes (38') 1 - 0
Kato Jacobsen (47') 2 - 0
2 - 1 Viktoras Efstratiadis (48')
Luis Sisandes (69') 3 - 1
los pepis Alineación oficial del equipo 'los pepis' en el partido 3 - 1 Pifarrer F.C. Alineación oficial del equipo 'Pifarrer F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
los pepis Alineación oficial del equipo 'los pepis' en el partido 3 - 2 Pifarrer F.C. Alineación oficial del equipo 'Pifarrer F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,7 % 29,0 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los pepis

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els seguidors del pepis contenien la respiració mentre en Luis Sisandes s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Kato Jacobsen es va introduir dins la defensa central al minut 47, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip pepis va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Luis Sisandes va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 20, un contraatac del pepis no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Esa Koivu perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Kato Jacobsen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Constantino Espada va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Pifarrer F.C.

Goles Goles

  • 152 Minuto 48 (Gol por la izquierda): En Viktoras Efstratiadis va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pifarrer que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Viktoras Efstratiadis, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 73, quan un error defensiu va deixar Nils Blickling completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Nils Blickling va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Seperepere Ginindza.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Pifarrer van seguir progressant per la banda dreta. Ståle Skar va tenir la seva oportunitat al minut 82, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfeo Sequeiro de Pifarrer va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Ståle Skar que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.