Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Valencia C.F (1421684) - kontraall Team (775775) » 382897254: T37/J1/V

Liga 382897254 Información oficial sobre el partido 382897254 en Hattrick

16.06.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / V.116 (5629)

HUSH TRICK Alineación oficial del equipo 'HUSH TRICK' en el partido 2 - 1 kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido
Kent Gillholt (20') 1 - 0
1 - 1 Borja Martín (31')
Marcel Portabella (88') 2 - 1
HUSH TRICK Alineación oficial del equipo 'HUSH TRICK' en el partido 2 - 1 kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HUSH TRICK Alineación oficial del equipo 'HUSH TRICK' en el partido 2 - 1 kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,2 % 0,6 % 10,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HUSH TRICK

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de TRICK van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Kent Gillholt.
  • 123 Minuto 88 (Gol por la derecha): Corria el minut 88 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Marcel Portabella, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 16 (Ocasión de falta): En Naim Bosnić es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Naim Bosnić. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Falke Ebeling de TRICK va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Viktor de Leijer de TRICK es va emportar una amonestació al minut 52 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75 de partit, Viktor de Leijer de TRICK va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Naim Bosnić de TRICK va abandonar el terreny de joc després de 84 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Carlos Valero Jiménez va entrar en el seu lloc.

kontraall Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): kontraall van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 31, quan Borja Martín va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Felipe Dolcinellas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): kontraall va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Felipe Dolcinellas va quedar-se sol davant el porter Ivo Isenegger, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de kontraall va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antonio Orrantia va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Borja Martín quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Felipe Dolcinellas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 79, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ivo Isenegger va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Felipe Dolcinellas.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Antonio Orrantia va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Luis Giralt.