Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cokitos F.C. (777368) - barnadragons (799228) » 382893951: T37/J2/V

Liga 382893951 Información oficial sobre el partido 382893951 en Hattrick

23.06.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / V.57 (5570)

PUYAFR Alineación oficial del equipo 'PUYAFR' en el partido 2 - 2 barnadragons Alineación oficial del equipo 'barnadragons' en el partido
Lorenz Roethlisberger (12') 1 - 0
1 - 1 Jörg Wachter (36')
1 - 2 Armand Deckardt (47')
Lorenz Roethlisberger (76') 2 - 2
PUYAFR Alineación oficial del equipo 'PUYAFR' en el partido 2 - 2 barnadragons Alineación oficial del equipo 'barnadragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PUYAFR Alineación oficial del equipo 'PUYAFR' en el partido 0 - 2 barnadragons Alineación oficial del equipo 'barnadragons' en el partido
Tiene suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PUYAFR

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a PUYAFR va ser Lorenz Roethlisberger.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): En Lorenz Roethlisberger va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): PUYAFR van sortir al contraatac al minut 28, però Magnus Rundfeldt va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PUYAFR va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fulvio Brunoro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joan Carbonell.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Gastón Valero Giménez de PUYAFR va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Magnus Rundfeldt.

barnadragons

Goles Goles

  • 164 Minuto 36 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Jörg Wachter va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de barnadragons va ser finalitzada des de l'esquerra per Armand Deckardt al minut 47. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 10, quan en Fernando Fáix va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El barnadragons creava perill des de la dreta al minut 27, però en Turieno Tormo, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Rémi Jamar desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): Jörg Wachter va xutar magistralment una falta al minut 38 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 de partit, Armand Deckardt va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Turieno Tormo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Halvor Larsen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jörg Wachter. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Fredrik Pihl va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Giorgio Cassarà.