Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atl. Asturias (315535) - 28030 CF (1369260) » 382891307: T37/J11/V

Liga 382891307 Información oficial sobre el partido 382891307 en Hattrick

25.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 11 / V.9 (5522)

Atl. Asturias Alineación oficial del equipo 'Atl. Asturias' en el partido 1 - 1 bletsfc Alineación oficial del equipo 'bletsfc' en el partido
Rafael Fontauret (6') 1 - 0
1 - 1 Igor Bruellmann (37')
Atl. Asturias Alineación oficial del equipo 'Atl. Asturias' en el partido 1 - 1 bletsfc Alineación oficial del equipo 'bletsfc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atl. Asturias Alineación oficial del equipo 'Atl. Asturias' en el partido 1 - 2 bletsfc Alineación oficial del equipo 'bletsfc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,0 % 1,2 % 85,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atl. Asturias

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Rafael Fontauret va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Henrik Kjærsgaard va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Asturias que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sergio Ciordia va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant Pedro Mendoza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Ciordia de Asturias va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

bletsfc

Goles Goles

  • 135 Minuto 37 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Igor Bruellmann de bletsfc va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Francesc Fornells va estar a punt de posar per davant a bletsfc amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Coscarate va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gerardo De Potter ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del bletsfc que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Joaquín Moreno Torres, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Al minut 41, Rafael Planelles de bletsfc es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 59 (Lesión leve): En Cecilio Pla Cano de bletsfc va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Joaquín Moreno Torres va prendre el seu rol al minut 59.
  • 095 Minuto 73 (Lesión): bletsfc es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pedro Mendoza no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Paco Valenciaga al camp.