Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LiveStronger FC (1338783) - moleros team (1334764) » 382890699: T37/J14/IV

Liga 382890699 Información oficial sobre el partido 382890699 en Hattrick

15.09.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 14 / IV.62 (3485)

LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido 2 - 0 moleros team Alineación oficial del equipo 'moleros team' en el partido
Abdillah Abd Hamid (62') 1 - 0
Marcos Crepanes (76') 2 - 0
LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido 2 - 0 moleros team Alineación oficial del equipo 'moleros team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido 0 - 2 moleros team Alineación oficial del equipo 'moleros team' en el partido
Tiene suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LiveStronger FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 76 minuts quan Marcos Crepanes va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a LiveStronger.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): LiveStronger van sortir al contraatac al minut 8, però Giuliano Pagliara va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LiveStronger va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juliusz Dreszer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): El LiveStronger va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 26, però en Javier Cerrato va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): LiveStronger van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Adel Krizou des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Juliusz Dreszer va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Christian Lumplecker.

moleros team

Goles Goles

  • 109 Minuto 62 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Javier Luis Fabián es va complicar la vida al minut 62 intentant esquivar Abdillah Abd Hamid en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del LiveStronger, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): moleros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jonathan Sulm va desviar el xut final de Stefan Harmann després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del LiveStronger. La jugada d'estratègia del moleros per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Antonio Nelli va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Antonio Masferré va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jonathan Sulm, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Etienne Weyns es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Masferré de moleros es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Luis Fabián de moleros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.