Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LiveStronger FC (1338783) - Birras People (1371087) » 382890658: T37/J5/IV

Liga 382890658 Información oficial sobre el partido 382890658 en Hattrick

14.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 5 / IV.62 (3485)

LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido 0 - 1 Santfostenc Alineación oficial del equipo 'Santfostenc' en el partido
0 - 1 Jan Płuski (88')
LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido 0 - 1 Santfostenc Alineación oficial del equipo 'Santfostenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido 0 - 2 Santfostenc Alineación oficial del equipo 'Santfostenc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LiveStronger FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de LiveStronger, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Giuliano Pagliara va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Norberto Nironi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LiveStronger va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Javier Cerrato, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): LiveStronger va fer una substitució al minut 68. Gabriel Guschl va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Cataldo Testa.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Alberto Silos no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Santfostenc

Goles Goles

  • 172 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Passats 88 minuts de partit, Santfostenc es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jan Płuski es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Isidro Linares, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 8 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Isidro Linares va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, un refús desafortunat de Jonathan Sulm, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jan Płuski no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Santfostenc va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jonathan Sulm va desviar el xut final de Jan Płuski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): Adaílton Penha Lobo quasi marca en una jugada assajada de córner que Jurns Collinet havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Jan Płuski va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jonathan Sulm, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan Płuski de Santfostenc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Philip Eisenhofer de Santfostenc es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Isidro Linares de Santfostenc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.