Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Nacional (1421202) - Amantino C.F. (1578917) » 382889592: T37/J3/IV

Liga 382889592 Información oficial sobre el partido 382889592 en Hattrick

30.06.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 3 / IV.43 (3466)

AT. CRUZEIRO Alineación oficial del equipo 'AT. CRUZEIRO' en el partido 1 - 1 Amantino C.F. Alineación oficial del equipo 'Amantino C.F.' en el partido
Ubaldo Gárriz (32') 1 - 0
1 - 1 Piotr Przeździak (33')
AT. CRUZEIRO Alineación oficial del equipo 'AT. CRUZEIRO' en el partido 1 - 1 Amantino C.F. Alineación oficial del equipo 'Amantino C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AT. CRUZEIRO Alineación oficial del equipo 'AT. CRUZEIRO' en el partido 1 - 3 Amantino C.F. Alineación oficial del equipo 'Amantino C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AT. CRUZEIRO

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Cruzeiro, atacant per l'esquerra al minut 32, va aprofitar el magnífic llançament de Ubaldo Gárriz per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cruzeiro va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Antoni Puigdemunt, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Cruzeiro sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Miguel Zalaca, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 81 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Cruzeiro va estar a punt de posar-se per davant al minut 86 però Sai Masa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Urbano Di Giovanni.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Tsach Avidar de Cruzeiro va abandonar el terreny de joc després de 79 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Juan Miguel Zalaca va entrar en el seu lloc.

Amantino C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 33 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Piotr Przeździak de Amantino marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Amantino que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Maurice Dawson, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Amantino la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 54, quan en Marcos Madrid va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Marcos Madrid que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Scipio Ferlaino va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paul Oberwalder de Amantino la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Amantino va fer una substitució al minut 36. Maurice Dawson va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Scipio Ferlaino.