Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D.Comovaeso (311516) - Merkava (436214) » 382886744: T37/J6/III

Liga 382886744 Información oficial sobre el partido 382886744 en Hattrick

21.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / III.8 (3415)

A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido 1 - 3 Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido
0 - 1 Gerard Garau (3')
Javier 'Caníbal' Diego (55') 1 - 1
1 - 2 Gerard Garau (77')
1 - 3 Gerard Garau (83')
A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido 1 - 3 Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido 2 - 0 Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D.Comovaeso

Goles Goles

  • 109 Minuto 3 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Ignacio Travesedo es va complicar la vida al minut 3 intentant esquivar Gerard Garau en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Merkava, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 114 Minuto 55 (Gol de penalti): Al minut 55, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Javier 'Caníbal' Diego no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 el Comovaeso va posar setge sobre la defensa central visitant però en Guerau Joaquim no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Euxenio Verín va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Comovaeso se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Comovaeso enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Merkava

Goles Goles

  • 139 Minuto 77 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Gerard Garau! Un inimaginable dribbling sobre Manuel Santiago Sousa va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 2 per a Merkava.
  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Gerard Garau de Merkava va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 11 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Merkava sortien al contraatac. La falta llançada per Gerard Garau va sortir força alta sense massa perill.
  • 289 Minuto 18 (Ocasión evento especial): En Javier Romeu, al minut 18 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Francisco Manuel Cavia el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.