Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Casas Bajas F.S (490564) - F.C. LATORES (1461114) » 367924572: T36/J1/X

Liga 367924572 Información oficial sobre el partido 367924572 en Hattrick

25.02.2012 14:25:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / X.3878 (182445)

dRb Alineación oficial del equipo 'dRb' en el partido 3 - 2 alameda united Alineación oficial del equipo 'alameda united' en el partido
Òscar Fulcarà (35') 1 - 0
Alfredo Bande (41') 2 - 0
2 - 1 Leònides Llorenç (43')
Isidro Monjaraz (70') 3 - 1
3 - 2 David Morro (73')
dRb Alineación oficial del equipo 'dRb' en el partido 3 - 2 alameda united Alineación oficial del equipo 'alameda united' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
dRb Alineación oficial del equipo 'dRb' en el partido 3 - 2 alameda united Alineación oficial del equipo 'alameda united' en el partido
Tiene un resultado normal 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,8 % 15,2 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dRb

Goles Goles

  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): Al minut 35 l'àrbitre va premiar dRb amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Òscar Fulcarà va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 41, en Jaume Balfegó del dRb va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Alfredo Bande que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 0.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Amb 70 minuts jugats, en Isidro Monjaraz va augmentar l'avantatge de dRb a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 4 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Jaume Balfegó va rebre molts aplaudiments. Al minut 4 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 44 minuts, el dRb va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Manuel Babio gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mikel Mendiederreta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 77 (Evento clima: sol, OK técnico): Juan Borja Vecina semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

alameda united

Goles Goles

  • 153 Minuto 43 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Leònides Llorenç va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el alameda va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 43.
  • 152 Minuto 73 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular David Morro de alameda després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Leònides Llorenç va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Manuel Babio va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de alameda va anar a parar a la dreta de l'atac on en Leònides Llorenç, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramón Gurendes.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Leònides Llorenç de alameda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.