Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Pereira CF (489437) - ROYAL PAINS (798094) » 367830969: T36/J8/X

Liga 367830969 Información oficial sobre el partido 367830969 en Hattrick

14.04.2012 14:20:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 8 / X.2206 (170533)

Cucho Storm C.F. Alineación oficial del equipo 'Cucho Storm C.F.' en el partido 0 - 2 ROYAL PAINS Alineación oficial del equipo 'ROYAL PAINS' en el partido
0 - 1 Chuse Lois Desvivers (11')
0 - 2 Aris Mplikas (75')
Cucho Storm C.F. Alineación oficial del equipo 'Cucho Storm C.F.' en el partido 0 - 2 ROYAL PAINS Alineación oficial del equipo 'ROYAL PAINS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Cucho Storm C.F. Alineación oficial del equipo 'Cucho Storm C.F.' en el partido 1 - 6 ROYAL PAINS Alineación oficial del equipo 'ROYAL PAINS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cucho Storm C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Petronio Pestana va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 el Cucho va posar setge sobre la defensa central visitant però en Alejandro Colmenero Martínez no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Joan Josep Creu de Cucho va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 51, però no va estar gaire encertat.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): Lluís Magriñà semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

ROYAL PAINS

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Chuse Lois Desvivers va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Al minut 75 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de ROYAL, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Aris Mplikas va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Santiago Tuirán no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Anísio Maçano estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Włodzimierz Herudziński, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aris Mplikas de ROYAL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.