Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

YUFOR QUINTANAR (49311) - navetos fs (1589442) » 367636986: T36/J9/IX

Liga 367636986 Información oficial sobre el partido 367636986 en Hattrick

21.04.2012 15:40:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 9 / IX.790 (61061)

Racing de Vigo SAD Alineación oficial del equipo 'Racing de Vigo SAD' en el partido 2 - 0 Stalingrado Alineación oficial del equipo 'Stalingrado' en el partido
Rómulo Aranguren (8') 1 - 0
Adrià Cubí (38') 2 - 0
Racing de Vigo SAD Alineación oficial del equipo 'Racing de Vigo SAD' en el partido 2 - 0 Stalingrado Alineación oficial del equipo 'Stalingrado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing de Vigo SAD Alineación oficial del equipo 'Racing de Vigo SAD' en el partido 1 - 2 Stalingrado Alineación oficial del equipo 'Stalingrado' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,1 % 62,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Vigo SAD

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Passats 8 minuts, Rómulo Aranguren, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Racing es posava per davant!
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): El Racing era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Adrià Cubí va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Ole Faaborg gairebé va marcar per a Racing des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 68 (Lesión grave): Després de 68 minuts, Racing va veure com el seu jugador Ole Faaborg havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Olivier Lopez entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Laurent Lefèvre no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Stalingrado

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): Przemysław Ćwikła hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ignacio Aldasoro havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jin-Hyung Lim va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 33 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Massimiliano Platania va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 75, quan un error defensiu va deixar Carlos Vega Collantes completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ezequiel Quiroga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Fermín Lerdo Sáenz, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.