Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Navia CF (48384) - Blue Card (1339936) » 367574977: T36/J3/VIII

Liga 367574977 Información oficial sobre el partido 367574977 en Hattrick

10.03.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 3 / VIII.1731 (179274)

Navia CF Alineación oficial del equipo 'Navia CF' en el partido 3 - 1 Atlético Granaino Alineación oficial del equipo 'Atlético Granaino' en el partido
Paul Ruiz (4') 1 - 0
Paul Ruiz (6') 2 - 0
José Luis Balenciaga (15') 3 - 0
3 - 1 Francesc Xavier Cela (63')
Navia CF Alineación oficial del equipo 'Navia CF' en el partido 3 - 1 Atlético Granaino Alineación oficial del equipo 'Atlético Granaino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Navia CF Alineación oficial del equipo 'Navia CF' en el partido 0 - 1 Atlético Granaino Alineación oficial del equipo 'Atlético Granaino' en el partido
Tiene bastante suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,6 % 1,7 % 83,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Navia CF

Goles Goles

  • 140 Minuto 4 (Gol de contra de falta): El contraatac de Navia va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Paul Ruiz va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!
  • 134 Minuto 6 (Gol de penalti): Als 6 minuts de joc, els nois de Navia van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Paul Ruiz augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 131 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar José Luis Balenciaga, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Navia.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José Luis Balenciaga. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Navia, l'equip va recuperar la pilota al minut 62 i va contraatacar. En Diego Bonilla Mangas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Luis Balenciaga de Navia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Luis Balenciaga va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Navia va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31, José Luis Balenciaga de Navia es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Ermenter Peris ocupà el lloc d'en Benjamin Pötschke al 32 minuts, dos minuts després que el jugador de Navia quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Atlético Granaino

Goles Goles

  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 els aficionats de Atlético van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Francesc Xavier Cela va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Francesc Xavier Cela ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 61 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Francesc Xavier Cela amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Atlético es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Víctor San Miguel no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Attila Fuisz al camp.