Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calicos electronicos (1591367) - BCFFK (439006) » 367457278: T36/J9/VII

Liga 367457278 Información oficial sobre el partido 367457278 en Hattrick

21.04.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 9 / VII.653 (38689)

langreo fc Alineación oficial del equipo 'langreo fc' en el partido 3 - 1 traitors f.c. Alineación oficial del equipo 'traitors f.c.' en el partido
Alfred Evmenenko (3') 1 - 0
Ismael Navarro (8') 2 - 0
Valdo Maroñas (15') 3 - 0
3 - 1 黄 (Huang) 隽光 (Junguang) (74')
langreo fc Alineación oficial del equipo 'langreo fc' en el partido 3 - 1 traitors f.c. Alineación oficial del equipo 'traitors f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
langreo fc Alineación oficial del equipo 'langreo fc' en el partido 2 - 0 traitors f.c. Alineación oficial del equipo 'traitors f.c.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

langreo fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Alfred Evmenenko va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de langreo.
  • 131 Minuto 8 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ismael Navarro es va introduir dins la defensa central al minut 8, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15, langreo va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Valdo Maroñas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Leandro Tomea una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Moritz Mellitzer va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Ismael Navarro es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Valdo Maroñas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Petrisor Neculae no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

traitors f.c.

Goles Goles

  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): traitors va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan 黄 (Huang) 隽光 (Junguang) va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): El traitors va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 58, però en Alejandro Barros va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bernard Haneforth de traitors va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stanisław Wanat es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Bermudo Romero Gutiérrez va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.