Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

crackitos FC (1433303) - Esteaua es del grifo C.F. (1430535) » 367448564: T36/J1/VII

Liga 367448564 Información oficial sobre el partido 367448564 en Hattrick

25.02.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / VII.498 (38534)

LoS CoLCHoNeRoS F.C. Alineación oficial del equipo 'LoS CoLCHoNeRoS F.C.' en el partido 0 - 1 Esteaua es del grifo C.F. Alineación oficial del equipo 'Esteaua es del grifo C.F.' en el partido
0 - 1 Arttu Lamsijärvi (35')
LoS CoLCHoNeRoS F.C. Alineación oficial del equipo 'LoS CoLCHoNeRoS F.C.' en el partido 0 - 1 Esteaua es del grifo C.F. Alineación oficial del equipo 'Esteaua es del grifo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LoS CoLCHoNeRoS F.C. Alineación oficial del equipo 'LoS CoLCHoNeRoS F.C.' en el partido 2 - 0 Esteaua es del grifo C.F. Alineación oficial del equipo 'Esteaua es del grifo C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LoS CoLCHoNeRoS F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Radosław Nawrot va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 210 Minuto 85 (Ocasión de falta): Rafael Serís va llançar una falta directa al minut 85 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Miguel Donoso ocupà el lloc d'en Ezequiel Medina Almeida al 79 minuts, dos minuts després que el jugador de L.C.F.C. quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Després de 88 minuts jugats, Radosław Nawrot es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Fabiano Quagliarella.

Esteaua es del grifo C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Arttu Lamsijärvi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Esteaua va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Arttu Lamsijärvi, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Esteaua, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En Feddo Lindenaar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Arttu Lamsijärvi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Esteaua que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Esteaua van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 88, però Jérémy Planque va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Virgiliu Chican de Esteaua va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bjørnar Johannesen de Esteaua va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.