Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cifuentes C.F. (1461219) - BARCELONI FC (433685) » 367434553: T36/J12/VII

Liga 367434553 Información oficial sobre el partido 367434553 en Hattrick

12.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / VII.247 (38283)

U.D.Karky Alineación oficial del equipo 'U.D.Karky' en el partido 4 - 1 BARCELONI FC Alineación oficial del equipo 'BARCELONI FC' en el partido
Pere Homar (2') 1 - 0
Turi Zurbriggen (22') 2 - 0
Víctor Sanseverino (35') 3 - 0
3 - 1 Xavier Pidemunt (71')
Javier Muñiz (82') 4 - 1
U.D.Karky Alineación oficial del equipo 'U.D.Karky' en el partido 4 - 1 BARCELONI FC Alineación oficial del equipo 'BARCELONI FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D.Karky Alineación oficial del equipo 'U.D.Karky' en el partido 4 - 0 BARCELONI FC Alineación oficial del equipo 'BARCELONI FC' en el partido
Tiene un resultado normal 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Karky

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Pere Homar va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de U.D.Karky.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): U.D.Karky va aconseguir el 2 - 0 quan Turi Zurbriggen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Pere Homar va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de U.D.Karky, Víctor Sanseverino, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de U.D.Karky va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Javier Muñiz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Sergio Galbarriatu es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Håkan Magnusson haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a U.D.Karky al minut 41.
  • 209 Minuto 53 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Emmanuel Van Branteghem va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Teofil Porubszki. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Javier Muñiz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Matouš Palkoska una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Adrao Nieto-Gobea va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Teofil Porubszki va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Turi Zurbriggen.

BARCELONI FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): BARCELONI van mostrar una bona compenetració quan al minut 71 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Xavier Pidemunt va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): BARCELONI van sortir al contraatac al minut 39, però Mami Alegarreta va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): El BARCELONI va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 65, però en Xavier Pidemunt va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Adrao Nieto-Gobea va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de BARCELONI es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.