Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Internazionale Ibiza (776168) - Los Palangres (1458189) » 367418790: T36/J3/VI

Liga 367418790 Información oficial sobre el partido 367418790 en Hattrick

10.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 3 / VI.990 (15308)

Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido 5 - 2 Perroflautikos Alineación oficial del equipo 'Perroflautikos' en el partido
0 - 1 Franklin Jimenez (31')
刘 (Liu) 修坤 (Xiukun) (44') 1 - 1
Damià Manuel de León (66') 2 - 1
Nataniel Mendez Nuñez (74') 3 - 1
Nataniel Mendez Nuñez (79') 4 - 1
Damià Manuel de León (82') 5 - 1
5 - 2 Lukas Wagenführ (83')
Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido 5 - 2 Perroflautikos Alineación oficial del equipo 'Perroflautikos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido 5 - 0 Perroflautikos Alineación oficial del equipo 'Perroflautikos' en el partido
Tiene un resultado normal 4.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Internazionale Ibiza

Goles Goles

  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, Internazionale aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan 刘 (Liu) 修坤 (Xiukun) va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Internazionale contenien la respiració mentre en Damià Manuel de León s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Nataniel Mendez Nuñez de Internazionale va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Internazionale va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Nataniel Mendez Nuñez des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Internazionale pel centre va donar un gran resultat: el gol de Damià Manuel de León va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a Internazionale per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gerard Coosen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Antonio Asperti hauria d'haver estat gol al minut 41 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Internazionale va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Edmund Ambroszczyk va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fadil Al-Jaber.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): En Juan Antonio Barrera ocupà el lloc d'en Mauro Zubalburu al 13 minuts, dos minuts després que el jugador de Internazionale quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 36 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 36 de partit, quan un jugador de Internazionale, en Juan Antonio Barrera, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 37 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Damià Manuel de León se sentia fresc com una rosa.

Perroflautikos

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Perroflautikos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Franklin Jimenez.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 83 minuts, el tirador de faltes del Perroflautikos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Lukas Wagenführ, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Perroflautikos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Roman Vorobiev, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Perroflautikos Lukas Wagenführ quasi marca al minut 44 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Rościsław Sekuła l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): Perroflautikos va fer una substitució al minut 22. Gilles Mathis va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pekka Siidoroff.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Rościsław Sekuła va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.