Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Benissano C.F. (775257) - VilaGran (995943) » 367414966: T36/J2/VI

Liga 367414966 Información oficial sobre el partido 367414966 en Hattrick

03.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / VI.922 (15240)

Benissano C.F. Alineación oficial del equipo 'Benissano C.F.' en el partido 3 - 2 PK2 F.C. Alineación oficial del equipo 'PK2 F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Benissano C.F. Alineación oficial del equipo 'Benissano C.F.' en el partido 1 - 2 PK2 F.C. Alineación oficial del equipo 'PK2 F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,1 % 34,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Benissano C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Gerard Valera va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Benissano, al minut 24. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 els aficionats van embogir quan en Corrado Nicolosi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Benissano.
  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): Guillermo Manns va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Benissano i marcant el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Benissano va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Guillermo Manns va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Benissano van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Aleksander Piaseczny des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Tanmay Mittal, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Vincent Püschner de Benissano va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

PK2 F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 27 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Dietmar Zwiefalter.
  • 115 Minuto 47 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Guillermo Manns no va poder aturar Felipe Burgoa de F.C., que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 47 el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Ola Åkesson va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Justo Deguai va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del F.C. que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marko Salonsaari, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Miroslav Zrník no va ser aprofitada per en José Unda que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Unda.