Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Osasuna (121200) - De Primeras (1434825) » 367413054: T36/J12/VI

Liga 367413054 Información oficial sobre el partido 367413054 en Hattrick

12.05.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / VI.887 (15205)

Osasuna Alineación oficial del equipo 'Osasuna' en el partido 1 - 2 De Primeras Alineación oficial del equipo 'De Primeras' en el partido
0 - 1 Harald Wennlius (10')
Teemu Tauriainen (36') 1 - 1
1 - 2 Àlex Piera (53')
Osasuna Alineación oficial del equipo 'Osasuna' en el partido 1 - 2 De Primeras Alineación oficial del equipo 'De Primeras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Osasuna Alineación oficial del equipo 'Osasuna' en el partido 1 - 2 De Primeras Alineación oficial del equipo 'De Primeras' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,0 % 57,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Osasuna

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors del Osasuna amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 36, deixant Teemu Tauriainen en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Osasuna la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 212 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Ovidiu Tăbăcilă va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 60, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ovidiu Tăbăcilă de Osasuna amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kais Ben Ouannes de Osasuna va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

De Primeras

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Harald Wennlius es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 174 Minuto 53 (Gol de penalti): Àlex Piera va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 53 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): Avelino Pérez Mazo quasi marca en una jugada assajada de córner que Demis Ganotis havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): José María Camboraín, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 38 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): José María Moyano de Primeras, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 41, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Primeras va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sebastián Carmona va desviar el xut final de Karlos Acero després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Primeras van sortir al contraatac amb encert al minut 72, però José María Moyano no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): Primeras es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ramón Burón no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava David Navarrete al camp.