Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanju FC (1414369) - Atlético El Aaiún (776176) » 367404336: T36/J4/VI

Liga 367404336 Información oficial sobre el partido 367404336 en Hattrick

17.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 4 / VI.732 (15050)

Pimenton's Morron's Alineación oficial del equipo 'Pimenton's Morron's' en el partido 1 - 2 Cacique F.C Alineación oficial del equipo 'Cacique F.C' en el partido
Marcel Dytrt (15') 1 - 0
1 - 1 Fryderyk Kuder (32')
1 - 2 Manu Raveyts (65')
Pimenton's Morron's Alineación oficial del equipo 'Pimenton's Morron's' en el partido 1 - 2 Cacique F.C Alineación oficial del equipo 'Cacique F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pimenton's Morron's Alineación oficial del equipo 'Pimenton's Morron's' en el partido 1 - 1 Cacique F.C Alineación oficial del equipo 'Cacique F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,2 % 6,6 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pimenton's Morron's

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 els aficionats van embogir quan en Marcel Dytrt va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Pimentons.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Romuald Morin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Marcel Dytrt va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Vitaly Nazaretskiy de Pimentons va intentar batre la porteria rival al minut 85 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Steen Adsersen de Pimentons es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Pau Genovès no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Cacique F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pimentons. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Fryderyk Kuder la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Cacique es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 32.
  • 174 Minuto 65 (Gol de penalti): Quan passaven 65 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Cacique. En Manu Raveyts va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Cacique van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fryderyk Kuder, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 209 Minuto 21 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Romain Turpin va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Olav Rand va xutar a fora.
  • 270 Minuto 35 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Cacique al minut 35, però el xut de Manu Raveyts va topar amb la tanca defensiva.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Eulalio Pérez, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.