Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Murrish House Mafia (799790) - Bones (773530) » 367398000: T36/J3/VI

Liga 367398000 Información oficial sobre el partido 367398000 en Hattrick

10.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 3 / VI.619 (14937)

Futbol Club New Village Alineación oficial del equipo 'Futbol Club New Village' en el partido 0 - 1 Macabi Di Levantar Alineación oficial del equipo 'Macabi Di Levantar' en el partido
0 - 1 Mikhail Boyko (42')
Futbol Club New Village Alineación oficial del equipo 'Futbol Club New Village' en el partido 0 - 1 Macabi Di Levantar Alineación oficial del equipo 'Macabi Di Levantar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Futbol Club New Village Alineación oficial del equipo 'Futbol Club New Village' en el partido 1 - 1 Macabi Di Levantar Alineación oficial del equipo 'Macabi Di Levantar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,0 % 39,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club New Village

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 40 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Loris Petrocelli? Un error clamorós seu va donar a Claudio Della Pietra una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Rudolf Owsiak va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Florian Pichon va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Village va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Claudio Della Pietra, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 210 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Juan Francisco Pastor va fer una magnífica aturada al minut 72, tot i el bon llançament de falta de Pedro López de Madrid.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 3, Enric Aparicio Pérez de Village va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Claudio Della Pietra, que no va rendir al seu nivell habitual.

Macabi Di Levantar

Goles Goles

  • 174 Minuto 42 (Gol de penalti): Quan passaven 42 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Levantar. En Mikhail Boyko va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Enric Aparicio Pérez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Marcin Irski estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Luka Branković va estar a punt de posar per davant a Levantar amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Erik Rancón va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Victorio Pérez Camacho es va quedar sol davant del porter, al minut 86. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): En Juan Francisco Pastor ocupà el lloc d'en Mihajlo Bošković al 25 minuts, dos minuts després que el jugador de Levantar quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Levantar puguin veure en Thomas Aubert jugant de nou; ja que al minut 44 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Jeanloup Gassmann el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Jan Oliver Kaltenbach se sentia fresc com una rosa.