Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Abrera Rangers (47480) - Tres cantos C.F. (1590551) » 367397829: T36/J2/VI

Liga 367397829 Información oficial sobre el partido 367397829 en Hattrick

03.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / VI.616 (14934)

Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido 1 - 1 Tres cantos C.F. Alineación oficial del equipo 'Tres cantos C.F. ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido 2 - 0 Tres cantos C.F. Alineación oficial del equipo 'Tres cantos C.F. ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Abrera Rangers

Goles Goles

  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Tomeu Amill va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Rangers empatava el partit, 1 a 1, al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): Víctor Casal hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Simon Viler havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Kevin Mossel va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Rangers Simon Viler quasi va assolir l'empat al minut 43 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Rangers va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 63 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Julián Alcubierre ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Rangers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Julián Alcubierre va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alexandre Alves Cardoso.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Víctor Casal tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Tres cantos C.F.

Goles Goles

  • 186 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Tres va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Fidel Reséndez, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tres , l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Enrique San Miguel Blanco va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tres va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Leon Kereki, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique San Miguel Blanco de Tres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Sören Sternbach de Tres va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.