Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moliú Team (491648) - real bunbury f.c. (1368261) » 367379998: T36/J8/VI

Liga 367379998 Información oficial sobre el partido 367379998 en Hattrick

14.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 8 / VI.297 (14615)

Moliú Team Alineación oficial del equipo 'Moliú Team' en el partido 2 - 0 real bunbury f.c. Alineación oficial del equipo 'real bunbury f.c.' en el partido
Unai Uriarte (19') 1 - 0
Roy Medrano (86') 2 - 0
Moliú Team Alineación oficial del equipo 'Moliú Team' en el partido 2 - 0 real bunbury f.c. Alineación oficial del equipo 'real bunbury f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Moliú Team Alineación oficial del equipo 'Moliú Team' en el partido 2 - 0 real bunbury f.c. Alineación oficial del equipo 'real bunbury f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moliú Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Corria el minut 19, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Moliú Team s'avançava en el marcador després que en Unai Uriarte xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Roy Medrano va incrementar l'avantatge de Moliú Team amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eusebio Abande de Moliú Team va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El Moliú Team ho intentava per la dreta per mitjà de Pau Fortuny, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Benjamin Candau una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Olavo Rebouças va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Carlos Chunta es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Roy Medrano de Moliú Team va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 74 (Lesión): El jugador de Moliú Team Sergio 'Crack' Turmo va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Carlos Chunta va entrar en el seu lloc.

real bunbury f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 23 (Ocasión de falta): Amb 23 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Juan Barbáchano va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de bunbury va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aaltsje van der Kooi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 Aaltsje van der Kooi va xutar a porteria des de la banda esquerra, però José López Losada va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Rolf Mugrauer de bunbury va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tommi Ronkanen de bunbury la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.