Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

botafumeiru (1460708) - TAX SPORTS 2 (1596793) » 367348315: T36/J13/IV

Liga 367348315 Información oficial sobre el partido 367348315 en Hattrick

19.05.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 13 / IV.51 (3474)

botafumeiru Alineación oficial del equipo 'botafumeiru' en el partido 4 - 3 Real Paquetes C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Paquetes C.F.' en el partido
Clóvis Soares (14') 1 - 0
Óscar Hinojosa (20') 2 - 0
2 - 1 Ernesto Barrera (23')
2 - 2 Asri bin Anusai (35')
2 - 3 Jantolgoy Sayakbaev (74')
Roger Bellavista (84') 3 - 3
Xedeón Garrido (87') 4 - 3
botafumeiru Alineación oficial del equipo 'botafumeiru' en el partido 4 - 3 Real Paquetes C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Paquetes C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
botafumeiru Alineación oficial del equipo 'botafumeiru' en el partido 3 - 5 Real Paquetes C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Paquetes C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,4 % 58,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

botafumeiru

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 14 gràcies a la jugada de Clóvis Soares, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): botafumeiru va aconseguir el 2 - 0 quan Óscar Hinojosa va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, Roger Bellavista va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.
  • 143 Minuto 87 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de botafumeiru va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Xedeón Garrido, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 42 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Asri bin Anusai va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Laurent Quérol. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Niklas Signer va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 81, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Roger Bellavista gairebé va marcar per a botafumeiru des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): El jugador de botafumeiru Miguel González Calderón va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Lim Zhi Huai va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): En Herluf við Misá de botafumeiru va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Laurent Quérol va prendre el seu rol al minut 26.
  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Xedeón Garrido va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de botafumeiru es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Real Paquetes C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 23 (Gol por el centro): Paquetes van mostrar una bona compenetració quan al minut 23 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ernesto Barrera va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Asri bin Anusai que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jantolgoy Sayakbaev que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Paquetes.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Asri bin Anusai va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mansour Haddad, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jantolgoy Sayakbaev de Paquetes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Benson Okobi.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jessico Verdún de Paquetes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Flávio Múrias de Paquetes va abandonar el terreny de joc després de 18 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Saúl Montoto va entrar en el seu lloc.