Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ebro River (794283) - Bambú Fc (117990) » 367346951: T36/J8/IV

Liga 367346951 Información oficial sobre el partido 367346951 en Hattrick

14.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 8 / IV.27 (3450)

Ebro River Alineación oficial del equipo 'Ebro River' en el partido 2 - 1 Pelután Fàtxintu Alineación oficial del equipo 'Pelután Fàtxintu' en el partido
Francesco Bodale (1') 1 - 0
Aharon Engel (21') 2 - 0
2 - 1 Martín Martín Benítez (59')
Ebro River Alineación oficial del equipo 'Ebro River' en el partido 2 - 1 Pelután Fàtxintu Alineación oficial del equipo 'Pelután Fàtxintu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ebro River Alineación oficial del equipo 'Ebro River' en el partido 1 - 1 Pelután Fàtxintu Alineación oficial del equipo 'Pelután Fàtxintu' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,7 % 26,3 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ebro River

Goles Goles

  • 116 Minuto 1 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 1, en Aharon Engel del River va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Francesco Bodale que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): River va augmentar la diferència quan Aharon Engel no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Štefan Hlavička gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Francisco Cuervo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Al minut 31, Xuan Celis de River va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Aharon Engel no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Pelután Fàtxintu

Goles Goles

  • 142 Minuto 59 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Martín Martín Benítez de Fàtxintu va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Javier Agóitiz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 35, quan un error defensiu va deixar Pedro Sinde completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 260 Minuto 86 (Ocasión de falta): El jugador visitant Dani Collado va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 86 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Era el minut 85 quan després d'una dura entrada, el jugador Manuel Fernández Somonte de Fàtxintu s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.